Sunday, February 13, 2011

ak memberanikan diri..

                  

haahaa..nak tau something takk..its all abou me..hehe..'ape nie ap nie..saba lahh jangan lahh over sangat sampai tolak tolak ak'..hee..punye nak tau ape bendenye kann..huhu...alahh..act,tadek pape pun...'alarrr...tadek pape pulakk..tadi kate ad something....lecehh arhh..heee..nie ayat dari die hard fans ak yang suke bace story ak lahh..wahhhh....berangan punye minachi..ad ke peminat...haha..suda suda suda...before nie da banyak kali ak cakap kalau tadek sp yang suke denga kesah ak..ak berkali kali tak kesah tau...asalkan ak bahagia suda lahh...kan kan...hehe..haaa...something yang ak nak cite adalah....hehhe...ap nieee..suke bagi suspen lahh nie pompuan kann...soba jelahhh...oke oke..nak cite lahh nie...gelojoh betol korang nieee.aigoo...weewee...haaa..ak nak cakap baru baru nie ak suda membuat sesuatu yang memang sebelum nie tak terjangkau dek akal lahh n susa gakk nak pecaye...tapiii daa memang menjadi kenyataan..nak tau ap dy...hehe...tapi sebelum tuu...ak nak cakap ak nie takut ngan binatang binatang kat atas muke bumi niee..tak kesah lahh binatang berdarah sejuk ke berdarah panas ke...i memang geli lahh..(dalam keadaan tertanye tanye oleh die hard fans ak...????)hehe.....lahhh jangan buat muke cam cicak kobeng pulak yeee....act nie lahh yang ak nak cite haa...baru baru nie...baru baru baru nie baru baru nie...sampai bile nak baru baru nie pun tak tau..cite belom mule mule gakk..ap daa...haha...ermm..yelahh ak gune tahun lepas lahh..bole..wahhh,,punye cakap baru baru nie..rupe rupenye tahun lepass...heee...story nie tahun lepas punye gakk...ak angkut bawak taun nie..oleh kerana sebelum nie ak tak sempat nak memuat turun kan story ak.. ak muat turun lahh tahun nie...oke...haha..saba saba jangan baling kerusi kat ak wahai my die hard fans...ceittt...geli makk..hee...haa..akhir tahun lepas ayah ak telah membawa ak sekeluarge ke pesta pulau pinang...haa..jangan tanye kat mane ekk..da sah sah lahh lahh kat pulau pinang kann...tapi ak pun ta tau kat area mana...sebab sewaktu perjalanan ak hanye menghabiskan mase utk tidur sahaja..huhu....tuu lahh tabiat ak pantang masuk dalam kete...belum sempat nak start kete pun mate daa dikerumuni dengan setan setan durjana suro tido..ceitt tak gune punye setan kann..haha...tapi best gakk...wahaha..bile agaknye nak cite nie kan...hehe...haaa...waktu kat sane memang macam macam permainan ad lahh...rollercoster terbalik tercampak terguling ad...rumah hantu ade...ehhh...bak kate astro macam macam ada lahh...hehe...haa...sampai suatu ketika...cousin ak beria mengajak nak g tangkap gamba dengan ular...hati ak pun berkate...alamak...nie yang mak tak suke niee...cube lahh bayangkan ular tuu da lahh bersisik lembik pulak tuu..alarrr...gelinye...pakse punye paksa...ak pun memberanikan diri tangkap jugak lahh dengan ularr kuning yang bersisik n lembikk tuu...wekkk wekkk...goli denn...heee...tapi waktu tuu...ak nengok ad sorang budak kecik nie selamber badak jek pegang ular sawa...memang waa tabik sama luu lahh budak kecikk hee...



antara gamba gamba kuu di pesta pulau pinang....memang terbaik dari ladang lahh !!!



                            :::nie lahh ular yang ku kata kata kan:::
                                          -cousin,akak aku n aku-


                                :::rollercoaster yang sangat killer:::




                                                 :::mimi lahhh:::




 sambil tuu sempat jugak ak menyaksikan pertandingan bola sepak suzuki ap tuu final malaysia vs indonesia...n akhirnye malaysia menang....sempat jugak ak snap gamba punye nak membuktikan ak sayang negara ak tengok skrin besar lagi..wahaha...I LOVE MALAYSIA .....HEHE












tuu jelahh...dek kerana comp nie terlalu lombab hari niee..ak tak bole nak masok gamba banyak banyak..cadangnye nak masok semue..hehe...tapi tak berkesempatan lahh pulokk...tapi tape to my die hard fans..jangan risau..nanti ak upload gamba banyak banyak yeee...heeee...k tataaaaa ;)



















2 comments:

  1. sila buang pic kartoon pakai tudung itu.mengganggu untuk membaca penulisan anda

    ReplyDelete

Followers