Friday, March 11, 2011

ngeee...geramnyewwwww ...

Assalamualaikum...kum apa kombed bed apa bedman man ap....ermm tahh lahh malas nak cakap...hehe..tahpape....erm yeiiiii....tak pasal pasal...heiii suke hati lahh nak yeiii ke what...peduli hape kan ??kann ??heiii kann ??(still ignore)...korang jangan sampai ak naik hangin...(dalam keadan marah)..hoiii korang ingat ak cakap dengan kambing ke...menyampah...hufftt...hakala minah nehh nak touching touching pulakk relax lahh menggelabahh...ermm...menggelabah tak menggelabah bukan ap korang takk geram ke bila korang aju kan soalan kat someone tapi dy buat dekk jekk..taksakit hati ke haa...aishh..memang pantang tok nenek ak lahh kann...haaa....memang time tuu rasa cam nak semburkan  kentot ak kat muke dia yang dah 3 hari kuu simpan tak mau mau keluarlahh kann...haa...selit sikit cerite kentot...act...ak pun tak tau memang daa 3 hari ak tak bole kentot...haaa...ap masalahnye pun tak tau lahh...oke sambung cerite....haaaa....(masih dalam keadan marah)...dia bukan ignore ak punya soalan dia still jawab...tapi....tapi...(kumpul tenaga nak meluahkan)cuba korang bayangkan dalam keadaan dia duduk sila panggungnye ala ala paris hilton tapi muka cam parit halilintar daa ak nengok...bole nakk kerek kerek ngan ak jawab pertanyaan ak yang agak simple tok dijawab ak rasa...huffftt....(satu nafas jekk)...cabot gigi toh kang baru tauu...heeee....FYI...gigi dia agak jongang sikit...upsss terlebih sudahh...hahaha...(kembali serious)...hmmm....ap soalannye cik mimi oii...ce cite ce cite...hee..salah satu tredline dalam hantu kak limah...i like hantu kak limah...ngeee....haaa sambung balik....ape soalannyee...camniee...


budak marah:weii...asal ko tanak balut meja??

minah kerek:ermm..sebab tanak...

*sabar lagiii...*

budak marah:oke..kenapa taknak??

minah kerek:ermm..sebab tanak lahh...

budak marah:yelahh asal ko tanak??

minah kerek:lahh daa tanak...

*maaf jika kurang sopan*

babi betol minah nehh...ak tanya punya elok elok dia bole jawab sakai camtuu...heee...ada rase rase nak betol kan gigi ko yang jongang tohh takk..haa lau ada bak sini ak nak tolong betol kan...ngeeee...sabar jelahh...hufff...sabar sabar...tape tape pasnie ak nak siap siap bawak spanar bila nak tanya soalan kat ko tau pompuan...atleast bila ko jwb camtuu bole teros ak cabot satu gigi ko...satu pun jadi lahh dari tak dapat balas dendam....heee....oke ak nak g asah spanar bagi tajam siap sedia jumpe musuh pasnie...ngee...spanar bole asah ke..hee...k salam....


4 comments:

  1. cam aku tau je sapa .. hehe .. sabar je la

    ReplyDelete
  2. yeye..nanti kite bako meja dy beramai ramai..bia dy tau rase..ngee

    ReplyDelete

Followers